Política de privacitat

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

El Responsable de les dades i titular de la pàgina web https://www.esportalhotel.com/ és ES PORTAL PALS SLU, amb domicili situat a Pals (Girona), Ctra. Pals a Torroella nº 17, 17256, CIF: B-55186233 (En endavant Es Portal)
Telèfon: +34 972 63 65 96
e-mail: info@esportalhotel.com

2. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

En ES PORTAL PALS SLU tractem la informació que ens facilites amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licites o facilitar-te ofertes de serveis del teu interès en cas que així ens els sol·licitis en incloure les teves dades i correu electrònic a l’espai habilitat en el nostre formulari.

Quant temps conservarem les teves dades?
Les dades personals que ens proporcionis es conservaran mentre es mantingui la relació professional o mercantil i no ens sol·licitis la seva supressió. En tot cas, es conservaran durant un termini de 5 anys a partir de l’últim contacte.

3. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les teves dades és la de donar resposta a la teva petició d’informació, de compra dels productes sol·licitats, o la d’execució dels serveis contractats.

4. A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Les teves dades s’incorporaran a la base de dades pertanyenta ES PORTAL PALS SLU no seran cedides a tercers, excepte obligació legal o requeriment de les forces i cossos de seguretat de l’Estat, en cas de les imatges captades per les càmeres de videovigilància.

5. Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si aES PORTAL PALS SLUestem tractant dades personals que els concerneixin, o no.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.
En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. ES PORTAL PALS SLUdeixarà de tractar les dades, tret que sigui necessari per motius legítims, imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Per a més informació i per exercitar els seus drets, per favor, dirigeixi’s a l’apartat Exerceix els teus Drets d’aquesta mateixa web

6. Legislació

La present política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i resta de normativa relacionada.

7. Actualització

Aquesta política de privacitat s’ha revisat per última vegada al juliolde 2018