Periodistes d’Ucraïna i Bielorússia visiten Es Portal Hotel Gastronòmic

ESPORTAL_PERIODISTES_UCRAINA_I_BIELORUSSIA

Un grup de periodistes d’Ucraïna i Bielorússia han visitat aquest cap de setmana Es Portal Hotel Gastronòmic. Els vam preparar una ‘master class’ sobre com cuinar un arròs de Pals. L’equip de la televisió d’Ucraïna va enregistrar la sessió a la nostra cuina. Els vam preparar un Arròs de Pals amb calamar de potera, trompetes de la mort i gamba del Cap de Creus.

Un dels aspectes que més els va sorprendre va ser el sofregit. Sobretot el fet que els mostréssim 3 sofregits diferents. Un de dues-tres hores de cocció, un de 8 hores de cocció i un de 24 hores de cocció. Ens van demanar que els ho expliquéssim bé perquè per a ells va ser tot un descobriment i una novetat.

Igualment, el xef d’Es Portal Hotel Gastronòmic, Joan Carles Sànchez, els va explicar les característiques de les diferents varietats d’arròs que es cultiven a Pals. També van valorar el fet que la cuina local valori i utilitzi productes de proximitat i de gran qualitat.

Aquest grup ha estat uns dies de visita a la Costa Brava i els seus voltants. A més d’Es Portal Hotel Gastronòmic, han aprofitat per enregistrar imatges de llocs tan emblemàtics com Púbol, Pals, Cadaqués i Besalú, entre d’altres.

 

Voleu tastar un arròs a Es Portal Hotel Gastronòmic? Podeu reservar aquí