Joan Carles Sánchez intervé al ‘Primer sector’ de Catalunya Ràdio

screenshot-www.ccma.cat 2015-03-16 15-55-28El xef d’Es Portal Hotel Gastronòmic va intervenir fa uns dies en l’elaboració d’un reportatge sobre l’Angula del Ter i les Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter i rec del molí de Pals que es van dur a terme a finals de l’any passat.

Les jornades, les van impulsar Angula del Ter, Es Portal Hotel Gastronòmic, Sa Punta i Sol Blanc. El reportatge s’ha emès a Catalunya Informació, dins del programa ‘Primer sector‘, dedicat bàsicament a informar sobre aspectes relacionats amb l’agricultura, la ramaderia i la pesca. Igualment, Catalunya Ràdio a Girona n’ha emès un reportatge més extens.

Joan Carles Sánchez apareix en aquest reportatge al costat de Juli Carbó, pescador artesà d’Angula del Ter de Torroella de Montgrí, un dels impulsors de les jornades gastronòmiques de l’angula juntament amb Es Portal, Sa Punta i Sol blanc i que és previst que es repeteixin la temporada vinent gràcies a la bona acollida que van tenir entre els clients d’aquests tres restaurants de Pals.