Escapada Foie & Dreams a Es Portal Hotel Gastronòmic per als #foielovers

ESPORTAL_FOIE_&_DREAMS

 

La nostra masia del s. XVI és un lloc ideal per relaxar-se i gaudir de la nostra proposta gastronòmica. La nostra oferta Foie & Dreams inclou un sopar per a dues persones amb 3 plats de foie i postres (no inclou begudes). També hi ha inclosa una nit d’allotjament i esmorzar, amb una ampolla de cava de benvinguda a l’habitació.

Suggeriments de Foie & Dreams

Entre els plats que podeu degustar durant aquestes jornades i amb la nostra experiència Foie & Dreams, hi ha el Fetge gras d’ànec Coll Verd macerat en sidra envellida Mooma, dolç de poma rostida, festucs i escarola. També hi ha una elaboració amb Cors de vieires a la planxa, foie gras d’ànec, reducció de Pedro Ximénez i figues confitades.

Igualment es pot preparar un Arròs ecològic Akita Komachi amb ànec confitat i ceps a l’estil Pilaff amb fetge gras d’ànec planxat o un Llom de bacallà al forn amb fetge gras d’ànec a la brasa i crema de patata dolça. Finalment, al Foie & Dreams també es pot optar per uns Calamars de potera a la brasa amb crema de foie gras i trompetes de la mort.

 

Vols viure l’experiència Foie & Dreams d’Es Portal?

Reserva