Es Portal, empresa adherida al Parc Natural i al Turisme Sostenible

Es Portal Hotel Gastronòmic ja és empresa adherida al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, en el marc de la Carta Europea del Turisme Sostenible Es Portal Hotel Gastronòmic és empresa adherida Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible. Això vol dir que ens hem compromès amb el turisme sostenible i a treballar en col·laboració amb el Parc Natural després d’haver completat el procés d’incorporació. I això es tradueix a la pràctica en un Programa d’actuacions durant els tres propers anys de vigència de l’acord.

A Es Portal Hotel Gastronòmic hem millorat l’oferta i la connexió amb el Parc Natural del Montgrí les Illes Medes i el Baix Ter. Disposem d’informació sobre l’Espai Natural Protegit i oferim activitats relacionades amb el Parc.

Utilitzem la llum natural en els nostres espais sempre que és possible en el marc de la Carta Europea del Turisme Sostenible, som empresa adherida al Parc Natural del Montgrí les Illes Medes i el Baix Ter.Hem dut a terme millores des del punt de vista ambiental com la substitució d’aparells per d’altres nous de major eficiència energètica. Hem adaptat les activitats per reduir el consum energètic i substituïm les làmpades incandescents i halògenes per altres de baix consum. Igualment hem instal·lat interruptors de temps i cèl·lules d’il·luminació automàtica que incideixen en l’estalvi. Disposem d’un sistema de desconnectadors d’energia elèctrica amb targetes-clau a les habitacions i utilitzem la llum solar com a font d’il·luminació quan és possible.

Donem suport al desenvolupament local i a la conservació del patrimoni. I això ho fem promocionant i venent productes locals al nostre establiment. També, amb la contractació de personal local a la nostra empresa. Organitzem activitats per als clients a l’entorn de l’establiment a través d’empreses locals.

Com sabeu, Es Portal Hotel Gastronòmic està situat en un edifici restaurat que respecta l’arquitectura tradicional, una masia del segle s.XVI, completament restaurada, que conserva elements constructius del gòtic renaixentista. En el nostre establiment, hem prioritzat la utilització d’elements naturals com la pedra, la fusta i el ferro.

Com a empresa adherida al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ens hem compromès a un pla d’actuacions en els propers tres anys. Aquest pla ens ajudarà a millorar i a ampliar el nostre compromís amb aquest Espai Natural Protegit en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible.

Podeu consultar les nostres activitats en funció de la temporada al nostre apartat Taste & Dreams.

Per més informació i reserves al 972 63 65 96