Es Portal difon la gastronomia empordanesa a Eslovènia

ESPORTAL_ESLOVENIA

Part de l’equip d’Es Portal és aquesta setmana a Eslovènia fent difusió de la nostra gastronomia i a Ribera del Duero i la Rioja, adquirint nous coneixements sobre el vi.

El nostre viatge a la capital eslovena, Ljubljana, és per participar al International Golf Travel Market.  Cuinarem al Sopar de Gala que es fa en el transcurs d’aquest esdeveniment que es fa al castell Ljubljanski grad. Es tracta d’un castell medieval situat a la part més alta d’una elevació que domina el centre de la ciutat.

És un lloc amb molta història (segurament una fortalesa romana del 1200 aC) que ha servit de defensa de la ciutat, que va decidir comprar-lo a principis del segle XX. Actualment és una atracció turística i és la seu de diversos esdeveniments socials i culturals.

Una altra part del nostre equip serà a principis d’aquesta setmana per les zones productores de vi de la Rioja i Ribera del Duero. Es tracta d’un viatge de coneixement i d’aprenentatge que ens permetrà oferir un millor servei als nostres clients.

La sortida d’una part significativa del nostre equip ens aconsella posposar l’obertura del restaurant aquesta setmana entrant al divendres, en contra del que seria habitual. Mentrestant, la resta de l’equip seguirà treballant a porta tancada per poder-vos oferir el servei habitual a partir de divendres, 19 d’octubre. Us preguem que disculpeu les molèsties que això pugui ocasionar.

 

Voleu tastar la cuina empordanesa actualitzada d’Es Portal? Podeu reservar aquí