Presentem les V Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter a Es Portal

Xefs, pescador i cellerers, a la presentació de les V Jornades de l'Angula del Ter_1300

 

Presentem les V Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter a Es Portal Hotel Gastronòmic, coincidint amb el sisè aniversari del nostre establiment.

Els restaurants que s’agrupen sota la marca de Quermany Gastronòmic han presentat les V Jornades de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals a Es Portal Hotel Gastronòmic. Les jornades s’allargaran fins el proper 22 de desembre. Els quatre restaurants que hi participen (Sol Blanc, Vicus, Sa Punta i Es Portal) aposten per noves elaboracions aprofitant producte de proximitat i de temporada.

Es Portal Hotel Gastronòmic presentarà aquests plats amb angula:

Les clàssiques
Cassoleta d’angules del Ter a l’estil Bilbaïna, amb làmines d’allet i bitxo, i oli d’oliva extra verge de Pau
*
Mar i muntanya
Angules saltades sobre platillo de cap i pota amb xistorra i bull negre de la Val d’Aran
*
L’ arròs
Arròs Carneroli amb sofregit blanc, botifarra de perol i camagrocs amb angules saltades
*
Angules de la mort
Saltat de trompetes de la mort i ceba caramel·litzada amb ous ecològics fets a baixa temperatura amb angules confitades

Joan Carles Sànchez, d’Es Portal Hotel Gastronòmic, ha remarcat la utilització que fan tots els establiments de Quermany Gastronomic del producte de proximitat: ‘apostem per la qualitat, la sostenibilitat i el producte de proximitat, som cuiners que defensem el producte d’aquí i ens agrada poder oferir una cuina de qualitat amb productes de qualitat, com l’Angula del Ter. Igualment ens passa amb el vi i amb tot de productes que ens ajuden a donar aquesta qualitat que caracteritza els restaurants que estem sota la marca Quermany Gastronòmic’.

Són les primeres jornades de l’angula que se celebren sota el segell de Quermany Gastronòmic i són les segones jornades que se celebren aquest 2019, atès que l’anterior edició es va fer a principis d’any, coincidint amb el tram final de la temporada.

 

Per més informació i reserves al 972 63 65 96