Foie en cinc versions a Es Portal

Terrina cruixent de garrí sense feina amb salseta suau de ratafia i fetge gras d’ànec a la planxaFoie en cinc versions a Es Portal per a les V Jornades Gastronòmiques del Foie a Pals. Aquest any s’allarguen fins el diumenge, 20 d’octubre. Aquestes V Jornades Gastronòmiques, a més, són molt especials per nosaltres, ja que iniciem al mateix moment la nova aventura Quermany Gastronòmic, juntament amb els restaurants La Calèndula, Sa Punta, Sol Blanc, Pahissa del Mas i Vicus. El nostre xef Joan Carles Sànchez incorpora 5 suggeriments a la seva carta habitual:

Escarola amb fetge gras d’ànec macerat en sidra Mooma, dolç de carbassa amb romaní del Quermany i magrana 

Remenat d’ous ecològics amb ceps, ànec confitat i fetge  gras d’ànec planxat  

Saltat de fesols de l’ull ros amb escamarlans i crema de foie

Arròs ecològic Akita Komachi amb sofregit fosc a l’estil Pilaff  amb ceps i  fetge gras d’ànec planxat

Terrina cruixent de garrí sense feina amb salseta suau de ratafia i fetge gras d’ànec a la planxa

‘Vull donar les gràcies de manera molt especial a la col·laboració de Mas Geli, el celler amb seu a Pals. No només ens ajuden en aquestes jornades sinó que, a més, ens ajuden amb la iniciativa Quermany Gastronòmic que hem iniciat fa poc. A més, aquest celler sorgeix en les mateixes dates que alguns dels restaurants que la impulsem. Igualment hi col·labora Gleva Estates, que ens ha donat suport en diferents jornades gastronòmiques posant-hi les bombolles, els seus caves’ ha explicat Joan Carles Sànchez.

Les jornades gastronòmiques de tardor i hivern

Saltat de fesols de l’ull ros amb escamarlans i crema de foieLes V Jornades del Foie està previst que durin fin el proper 20 d’octubre.

Les Jornades Gastronòmiques del Calamar de potera s’han programat del 24 d’octubre fins el 17 de novembre. En el nostre cas, les acabarem abans, el dia 10 de novembre ja que entre l’11 i el 24 de novembre Es Portal estarà tancat per vacances.

Del 21 de novembre fins el 22 de desembre hi ha previstes les Jornades Gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals. Nosaltres ens hi incorporarem a partir de la darrera setmana de novembre, quan tornem a obrir Es Portal.

I del 16 de gener fins el 16 de febrer de 2020 hi ha previstes les Jornades Gastronòmiques de la Tòfona.

Per més informació i reserves al 972 63 65 96