5 Mar i muntanya per a 5 arrossos de Pals

5 Mar i montanya per a 5 arrossos de Pals amb Joan Carles Sánchez, la propera proposta de l'Avui cuino jo de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà

Vols aprendre a cuinar 5 Mar i muntanya fet amb 5 varietats d’arròs de Pals? El proper 23 de febrer el xef-director d’Es Portal Hotel Gastronòmic, Joan Carles Sánchez, serà a l’Avui cuino jo de l’Aula gastronòmica de l’Empordà per cuinar amb tu, a partir del 2/4 de 8 del vespre.

La proposta és cuinar 5 varietats diferents de l’arròs de l’Estany de Pals: Bahia, Nembo, Bomba, Carnaroli i Akita Komachi. I per a cada varietat cuinarem plegats un Mar i montanya diferent en cada cas, buscant un plat que llueixi al màxim en funció de la varietat d’arròs que farem servir.

Els plats que proposa Joan Carles Sánchez són aquests:

Cassola amb calamars, salsitxa de corçà i pèsols de Llavaneres (Bahia)
****

Arròs amb sèpia, melós de vedella i mongeta de santa Pau amb all i oli negat (Nembo)
****

Arròs sense feina amb rossinyol, peus de porc desossats i marisc variat sense clova (Bomba)
****
Arròs cremós al safrà amb botifarra negra i escamarlans, lligat amb formatge S’Arangí de Maó (Carnaroli)
****
Nigiris de tataki d’ànec marinat amb oli de sèsam i gingebre amb tàrtar de vieira i llima (Akita Komachi)

Cuinarem a l’Aula gastronòmica de l’Empordà. Per poder treballar còmodament a la cuina, les places són limitades.  L’hora d’inici prevista és a 2/4 de 8 del vespre i amb una durada prevista de 2 hores. El preu per sessió és de 28 € i si us interessa assistir-hi podeu demanar més informació i fer la reserva a l’Aula Gastronòmica de l’Empordà, aula@grupcostabravacentre.com o al telèfon 972-60 00 69

Avui cuino jo…

Les sessions de l’’Avui cuino jo…’ de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà són una ocasió per aprendre els fonaments de la cuina empordanesa, ampliar el vostre receptari o trobar aquell toc de gràcia en els plats que ja cuineu habitualment. En aquesta ocasió Joan Carles Sánchez proposa tractar les cinc varietats d’arròs de l’Estany de Pals que formen part de la seva oferta gastronòmica.