Es Portal amb la 25ena Pals i la cuina de l’arròs 

pals i la cuina de l'arros

Es Portal Hotel Gastronòmic participa en la campanya gastronòmica Pals i la cuina de l’arròs. Se celebrarà del 6 d’abril al 13 de maig i hi participen 16 restaurants i 2 molins arrossers. La campanya es proposa donar projecció al món de l’arròs i les seves aplicacions gastronòmiques. En aquesta 25ena edició cada restaurant ha preparat un menú especial amb arròs a la cassola com a protagonista.

El menú que ha preparat Joan Carles Sànchez consta de:

Fetge gras d’ànec macerat amb sidra Mooma, dolç de poma rostida i amanida d’escarola

Escamarlans sense feina a la planxa amb espàrrecs verds, flam tebi de garoines i crema de cítrics

Arròs de Pals fosc amb sèpia, pèsols i gamba vermella del cap de Creus amb allioli de julivert

Pa de pessic amb mandarina i romaní, ganache de xocolata negra, cruixent de sèsam i sorbet de mandarina

 

Es Portal Hotel Gastronòmic serà també una de les seus del Curs de Cuina de l’Arròs. La sessió està prevista pel dia 24 d’abril. En la presentació de les jornades s’ha presentat un reportatge audiovisual per celebrar aquests 25 anys.

2a Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals

El cap de setmana del 9 i 10 de juny es farà la 2a Mostra divulgativa de l’Arròs de Pals i la cinquena edició del Planta’t a Pals. En el primer cas, es tracta d’una mostra amb degustacions, tallers, conferències, exposicions i propostes vinculades al món de l’arròs.  El ‘Planta’t a Pals’ oferirà activitats de caire tradicional i festiu amb l’arròs palsenc com a gran protagonista.

La campanya es complementa amb un seguit d’accions enfocades a la difusió del món de l’arròs. S’organitza el IX Torneig de Golf i la Cuina de l’Arròs; la ruta literària de Sant Jordi; el Curs de Cuina de l’Arròs; passejades pels arrossars; la Ruta de l’Arròs amb el Xiulet de Pals; visites guiades pel nucli antic de Pals; i com a gran novetat, la Torre de les Hores obrirà al públic a partir del 8 d’abril.

 

Es Portal, hotel gastronòmic a Pals (Costa Brava), amb cuina tradicional i productes del territori