Es Portal a l’ Empordà Somriu

 

empordà somriu

 

Es Portal Hotel Gastronòmic, el nostre hotel a Pals, col·labora amb la iniciativa Empordà Somriu . Aquesta està organitzada per un grup d’empreses del sector de l’hostaleria i la gastronomia empordaneses. Es tracta d’un esdeveniment solidari amb el projecte de Sonrisas de Bombay. Se celebrarà el pròxim 22 d’octubre al Collet, a Sant Antoni de Calonge. Serà una jornada on s’uneixen la cuina, la música i les activitats infantils per sensibilitzar sobre la situació de les comunitats més desafavorides de Bombai.

Es Portal hi participa juntament amb el Port de la Cala, Entre 2 Mons, La Plaça, Mas dels Arcs, Sa Cova i Terramar. Cada restaurant comptarà amb un stand cedit per l’empresa INCATIS. Els xefs oferiran plats típics de la zona, i altres donaran tocs i influències de la gastronomia índia a productes de la terra. No faltaran els arrossos, les cassoles, ni la beguda per a totes les edats. L’esdeveniment (de 11h a 20h aproximadament) compta, entre altres, amb el patrocini d’Estrella Damm i Font Vella.

És una iniciativa dirigida a tots els públics amb tallers infantils de polseres i de cuina, música en directe, menjar i beguda. De les 11.30 a les 13.30 hi haurà un primer taller de cuina freda i pizzes, i a la tarda, de 16h a 18h un altre per fer postres.

 

Què trobarem a L’Empordà Solidari?

Hi haurà dos punts de venda molt visibles on adquirir tiquets per a bescanviar-los per menjar i beguda. Els stands oferiran:

  • Tapes fredes i begudes, que costaran 2 €. Així com algunes tapes calentes per 4 €.
  • Foodtruck d’hamburgueses
  • Foodtruck de creps

Hi haurà un petit pàrquing al recinte i molt lloc on aparcar als voltants del Collet. Així, l’accés en cotxe serà fàcil. El voluntariat també serà el protagonista d’una jornada en la qual Bombai i Calonge estaran més propers que mai.

L’Empordà Somriu és un esdeveniment gastronòmic, lúdic i solidari impulsat per una de les empreses col·laboradores de l’ONG Sonrisas de Bombay. Oli del mar està al capdavant de diverses empreses del sector de l’hostaleria i restaurants del Baix Empordà per organitzar aquest esdeveniment.

 

Què és la Fundació Sonrisas Bombay?

La Fundació Sonrisas de Bombay fa més de dotze anys que treballa amb les comunitats dels ‘slums’ -barris sobrepoblats de gent en condicions d’extrema pobresa- de la ciutat índia. La seva tasca es fonamenta a combatre la pobresa i les desigualtats. Aquestes dues marquen el dia a dia dels habitants d’aquestes zones. L’educació, la salut i el desenvolupament socioeconòmic són el marc principal d’actuació per als projectes dels quals ja s’han beneficiat més de 8.000 persones.

Més enllà dels projectes realitzats amb les comunitats dels slums, la Fundació impulsa campanyes i accions de sensibilització i educació per al desenvolupament. Així dóna a conèixer i denuncia les vulneracions de drets i l’exclusió que milions de persones pateixen en aquesta ciutat. Més de 3.000 sòcies i socis col·laboradors donen suport a aquest projecte de lluita contra la pobresa.

 

 

Es Portal, hotel gastronòmic a Pals (Costa Brava), amb cuina tradicional i productes del territori