Es Portal engega les IV Jornades Gastronòmiques del Foie a Pals

ESPORTAL_JORNADES_GASTRONOMIQUES_DEL_FOIE

 

Les Jornades Gastronòmiques del Foie s’han presentat aquest dijous al matí amb la presència dels xefs Iolanda Bustos, Jordi Ribas, Jordi Vallespí i Joan Carles Sànchez. Igualment hi havia un representant de Gleva Estates, Albert Salvatella. Està previst que s’allarguin fins el 20 de desembre amb diverses propostes especials als restaurants La Calèndula, Sol Blanc i Es Portal Hotel Gastronòmic.

Les Jornades Gastronòmiques del Foie formen part del calendari gastronòmic que es va iniciar recentment amb les Jornades del Calamar de Potera. Tindrà continuïtat amb les Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals, al gener i febrer. Finalment, seguiran les Jornades Gastronòmiques de la Tòfona, al març.

Jornades Gastronòmiques del Foie per posar-lo en valor

ESPORTAL_JORNADES_GASTRONOMIQUES_DEL_FOIE_2Cada restaurant posarà en valor el foie amb diferents propostes gastronòmiques amb la possibilitat de maridatge amb vins i caves. Els vins seleccionats s’ofereixen a copes o en ampolla sencera per donar l’opció de combinar diferents vins amb diferents plats. El fetge gras prové de productors de les comarques gironines.

Juntament amb la proposta dels restaurants, els cellers Mas Oller (Torrent) i Mas Geli (Pals) i Titiana (Gleva Estates, Tiana, DO Cava). Per ajudar en la difusió de les Jornades Gastronòmiques del Foie a Pals  s’ha creat el hashtag #foielovers2018, amb que es poden etiquetar les imatges i informacions que es puguin difondre a les xarxes socials.

 

Vols tastar els plats que hem elaborat amb motiu de les Jornades Gastronòmiques del Foie? Pots reservar aquí