Joan Carles Sánchez entra a l’equip directiu de la Unió d’Hostaleria i Turisme

Joan Carles Sánchez entra al nou equip directiu de la Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava CentreEl xef-director d’Es Portal Hotel Gastronòmic, Joan Carles Sánchez, ha entrat a formar part del nou equip directiu de la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, que avui ha celebrat la seva assemblea general a les instal·lacions de Vall-llobrega. Barbara Hallé ha estat escollida com a nova presidenta, rellevant a Montse Closas, que deixa el càrrec després de 6 anys al capdavant de l’associació. La nova junta directiva és una clara aposta de renovació cap a perfils més joves, tots ells empresaris d’èxit del sector de l’hostaleria.

 

La nova presidenta, Bàrbara Hallé, amb la presidenta sortint, Montse Closas.El nou equip directiu l’encapçala la Barbara Hallé, diplomada en turisme i co-propietària i directora de l’Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell des de l’any 2007, agafant el relleu a la Montse Closas del NM Suites Hotel de Platja d’Aro, qui passarà a ser la vicepresidenta d’hotels. Pel que fa a les vicepresidències de restaurants, bars i càmpings, han estat escollits en Joan Carles Sánchez de l’Es Portal Hotel Gastronòmic de Pals, la Maria Ferriol del Celler de la Planassa i el Baretu de Palamós i en Joan Francesc Recio del Càmping Les Medes de L’Estartit, respectivament. Actuarà com a tresorera la Maria Casellas del Hotel Restaurant Casamar de Llafranc i com a secretari, l’Òscar Portelo de l’Hotel Hostalillo de Tamariu. I per últim, fins a 6 vocals més que sumen els 14 membres que conformen la nova junta.

Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre

Les primeres passes de l’Associació es van fer al maig de 1977, quan els Srs. Francesc Sabater i Mécre, de l’Hotel Aigua Blava de Begur; Josep Colomer i Trias, de l’Hotel Trias de Palamós; i Josep Bisbe, de l’Hotel Llafranc de Llafranc, varen fundar la “Asociación de Empresarios de Hostelería de la Costa Brava Centro”. El mateix dia a la tarda, els Srs. Josep Lloveras, del restaurant Llevant de Platja d’Aro; Josep Antoni Cuadrat del Restaurant La Gamba; i Lluís Aymerich del Restaurant Vora la Mar de Tamariu, van constituir la “Asociación de Empresarios de Restaurantes de la Costa Brava Centro”.

L’any 1981 hotels, restaurants i bars decidiren treballar conjuntament i, l’1 de gener de 2002, es formalitzaren com la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, nom amb el que es coneix l’Associació avui dia.

Des d’aquesta constitució formal, els presidents han estat:

1. Josep Maria Casellas – Hotel Restaurant Casamar (2001- 2004)
2. Miquel Ferriol – Restaurant Celler de la Planassa (2004- 2010)
3. Montse Closas – NM Suites Hotel (2010- 2016)
4. Barbara Hallé – Hotel Sant Roc (2016- )