Première anyades noves de l’Amic-Clos d’Agon a Es Portal

vins-emporda

Es Portal Hotel Gastronòmic serà l’escenari de la Première de les anyades noves de l’Amic, de Clos d’Agon. Farem la presentació dels vins, un tast i un sopar a peu dret. L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 20 d’abril, a partir de 2/4 de 9 del vespre.

Miguel Coronado, enòleg i director tècnic de Clos d’Agon, presentarà les noves anyades de l’Amic i en farem un tast. Amb la complicitat de Joan Carles Sànchez, que ha ideat un sopar a peu dret una vegada acabat el tast.

La Première amb Clos d’Agon, punt de partida al Vívid i a la Ruta del Vi

Aquest acte que organitza Es Portal Hotel Gastronòmic és el nostre punt de partida en la participació al festival Vívid. Però participem en dues activitats més del festival, per celebrar la nostra incorporació a la Ruta del Vi.

Una altra de les activitats previstes al Vívid és un sopar al Vicus i fer nit a Es Portal el 21 d’abril. Es tracta d’un sopar maridat al Vicus, de Pals, amb vins del Mas Oller, 4 plats i 4 vins. Tot seguit, nit a Es Portal Hotel Gastronòmic.

Finalment, el dissabte 22 d’abril, també participem en el Dinar d’essència empordanesa a Mas Oller, a Torrent. Una visita al celler Mas Oller amb un dinar previst en un indret singular que prepararà el nostre xef, Joan Carles Sànchez.

El Vívid és un nou festival vinculat al món del vi que té una intensa programació d’activitats a l’abril. Conferències, maridatges, menús, sortides amb caiac, música. Tot pensat per descobrir el món del vi en totes les seves vessants.

L’organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L’acompanyen el Consell Regulador de la DO Empordà, Consells Comarcals, Ajuntaments i sector privat membres de la Ruta del Vi DO Empordà.

 

La Ruta del Vi D.O. Empordà és una agrupació d’entitats i empreses liderada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que tenen l’objectiu és promocionar l’enoturisme a la Costa Brava. Hi col·laboren el Consell Regulador de la D.O. Empordà, el sector turístic de l’Alt i el Baix Empordà (cellers, restaurants, hotels, empreses d’activitats, de tractaments de vinoteràpia, serveis de transport, etc.), consells comarcals ajuntaments i oficines de turisme.