Es Portal

RESTAURANT

Prova les nostres especialitats

CARTA I MENÚS

El xef Joan Carles Sánchez i el seu equip fonamenten la cuina d’Es Portal Restaurant amb productes de proximitat de la màxima qualitat i de productors curosament seleccionats. Cuina de mercat, empordanesa, actualitzada, basada en producte del territori tractat amb delicadesa i coneixement i aportant el punt just d’innovació i creativitat.

Podeu optar per l’oferta de la nostra carta o bé per la nostra selecció de menús: el diari, el de cap de setmana, el menú gastronòmic o les propostes per a grups.

reserva ara

“Ens basem en producte del territori -producte Km.0- tractat amb delicadesa i coneixement i aportant el punt just d’innovació i creativitat.”

CUINA DE

L’Empordanet

Es Portal Restaurant forma part del col·lectiu gastronòmic empordanès Cuina de l’Empordanet. Junts treballem amb l’objectiu de promocionar la qualitat gastronòmica del territori i d’identificar l’Empordà com una destinació gastronòmica de primera magnitud.

El xef d'Es Portal Hotel Gastronòmic Adults Only +14 Joan Carles Sànchez amb els representants del col·lectiu la Cuina de l'Empordanet

Molts dels productes de la nostra cuina -de productors locals i de proximitat- estan inclosos en el catàleg de qualitat Productes de la Terra -com, per exemple, l’arròs de Pals o l’anxova de l’Escala-. Alguns d’ells també estan emparats per la marca de qualitat Peix de la Costa -com les angules del Baix Ter, quan és temporada- o la marca de garantia Gamba de Palamós. També incorporem productes garantits amb la Denominació d’Origen Protegida – l’Oli de l’Empordà-, d’Indicació Geogràfica Protegida –com la poma de Girona o els calçots de Valls- o de denominacions d’origen com DO Empordà, DOQ Priorat, DO Penedès, DO Montsant, entre d’altres.

Subscriu-te al nostre newsletter i mantén-te informat!

El mantindrem informat sobre les novetats del nostre hotel i restaurant
SUBSCRIU-TE