Carta i Menús

RESTAURANT

Fem una acurada selecció dels productes i dels productors per oferir-vos verdures de la plana del Baix Ter, peix i marisc fresc de la Costa Brava, carns de l’Empordà i, molt especialment, l’arròs. Elaborat exclusivament amb arrossos seleccionats de l’Estany de Pals, és el nostre producte estrella i el podeu tastar fet de diferents maneres: a la cassola, negre, de llobregant, rissoto, entre d’altres.

Carta

Us proposem que gaudiu de la nostra cuina empordanesa, actualitzada, de mercat, del que ens dóna el paisatge de l’Empordanet, tractat amb coneixement, delicadesa i el punt just d’innovació i de creativitat.a

VEURE MÉS

Menú especial de l’arròs

El menú especial de l’arròs com a protagonista. Consta d’un entrant, un primer, un arròs i unes postres. Una proposta per gaudir de l’arròs de Pals i altres productes de l’Empordà.

VEURE MÉS

Degustació Es Portal

El menú degustació consta d’un aperitiu i una tapa del dia, tres entrants, un arròs, un peix i una carn. Tot seguit unes pre-postres i unes postres. Es pot fer-lo maridat amb vins. Aquest menú només se serveix amb reserva prèvia.

VEURE MÉS

Menú de l’arròs

Amb l’arròs com a protagonista principal, aquest menú presenta 3 entrants per compartir, dos arrossos a triar i les postres. Una proposta per gaudir de l’arròs de Pals i altres productes de l’Empordà.

VEURE MÉS

Menú Es Portal

El menú Es Portal consta d’un aperitiu, la tapeta del dia, un entrant, un arròs, una proposta de peix i una proposta de carn i unes postres. I hi ha l’opció de maridar-ho amb vins..

VEURE MÉS

Menú per a grups

Podeu escollir entre diverses propostes de menús per a grups que oferim. Estan pensats per a grups a partir de 12 persones.

a

VEURE MÉS

Postres

La nostra carta de postres que també recull la riquesa gastronòmica del nostre paisatge, acompanyada d’una selecció acurada de vins dolços de l’Empordà i d’altres llocs.

VEURE MÉS

reserva ara