Sopars maridats amb Hugas Batlle

Sopars-maridats-hugas-de-batlle-esportal5ª Edició dels Sopars Maridats

Hugas de Batlle i Es Portal preparen una festa per als sentits. Serà el 3 de març, en el Sopar Maridat que es farà a Es Portal Hotel Gastronòmic. És la 5a edició dels Sopars Maridats i tots els menús inclouen una varietat de croqueta a l’aperitiu. Celebrem així els 150 anys de la primera referència escrita sobre aquesta elaboració. En el nostre cas, us proposem una croqueta d’escrita i ceba confitada.

Joan Carles Sánchez ha preparat un menú que combina la Carinyena i Garnatxa negra de Colera, de vinyes plantades en terrasses de pedra seca de Colera, de pissarres i llicorelles modelades per la tramuntana maridades amb fruits del nostre de mar i  de la nostra terra.  Escrita, sardina fumada, olives, fonoll, carn de perol, gambes de Palamós,  arròs de Pals amb sofregit d’alls tendres, turbó, vedella.

Tant Joan Carles Sánchez com la gent del celler Hugas de Batlle comparteixen la voluntat de posar en valor el producte del territori. El lloc on s’han conreat, les persones que hi ha al darrere de cada producte. Una combinació de mar i muntanya. Peix de la Costa Brava acompanyat de productes de la plana de l’Empordà que resulten en una festa per als sentits.

El xef Joan Carles Sánchez i el celler Hugas de Batlle, de Colera, a l’Alt Empordà, us proposen que gaudiu d’aquest:

Sopar maridat amb Hugas de Batlle a Es Portal

Croqueta d’escrita i ceba confitada

Pa cruixent amb sardina fumada i concasé de tomata amb  paté d’olives verdes

Rosat Cami d’en Poca Sang anyada 2016

Crema tèbia de fonoll escalivat amb carn de perol i  gambes de Palamós

Arròs amb sofregit d’alls tendres, botifarra negra i garoines

Blanc 30.70 anyada 2016

Llom de turbo salvatge amb infusió de pernil ibèric i  pèsols de Llavaneres de can Quico

Coma de vaixell anyada 2014

Melós de galta de vedella de Girona “Coma Fredosa”

Coma Fredosa anyada 2012

Postres :

Xocolates amb oli i pebre

Falguera anyada 2009

 Preu per persona…………………… 49,00 €

Es Portal Hotel Gastronòmic us dóna també l’opció de sopar i dormir a l’hotel, us fem una proposta amb esmorzar inclòs per gaudir sense preocupacions d’un esdeveniment singular. Si voleu anar una mica més enllà, també us oferim la possibilitat de gaudir d’un cap de setmana gastronòmic al nostre establiment.

info@esportalhotel.com

 972 636596