El gelat d’angula de les II Jornades gastronòmiques triomfa

ara2015121_JAngula

Gelat d’Angula del Ter que es va servir a la presentació de les II Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals.

El gelat d’angula de les II Jornades gastronòmiques triomfa si ho mesurem per les aparicions a la premsa. De la presentació de les II Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals se n’han fet ressó l’Ara, el Punt Avui, Diari de Girona, La Vanguardia, ABC, La Razón, Cadena 100, l’agència EFE, El Economista per posar només alguns exemples. També s’ha pogut veure per TVE1 i en alguns blocs.

A les xarxes socials ha tingut la seva repercussió, així podem parlar dels tuits de la Guia Repsol referint-se a les jornades i al gelat d’angula o també de destacats gastrònoms com Pep Palau, que va ser a la presentació que vam fer a Pals, o els esments que en fan a la Fundació Alícia.

Si voleu veure la nota de premsa que vam enviar als mitjans la trobareu en aquesta entrada del bloc d’Es Portal. En la mateixa nota hi trobareu les 4 propostes gastronòmiques del xef-director d’Es Portal Hotel Gastronòmic, Joan Carles Sánchez, que podeu tastar fins el 15 de gener.

Per a informació i reserves 972 63 65 96

Aquí us deixem alguns dels enllaços als mitjans que han publicat la informació:

Podeu llegir la notícia al diari Ara, el Punt Avui, Diari de Girona, La Vanguardia, ABC, La Razón, o a El Economista