La Cuina de l’Empordanet presenta web i vídeo corporatiu

cuinaempordanet

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet, del qual Es Portal Hotel Gastronòmic forma part, ha presentat avui la nova web i el nou vídeo corporatius al Mas de Torrent. La Cuina de l’Empordanet està format per un grup de professionals de la cuina i de la restauració, que fa molts anys que treballa en la difusió de la cuina del Baix Empordà.

La nostra és una cuina que es fonamenta en l’ús prioritari del producte de proximitat, de temporada, tractat acuradament i amb seny; cuina empordanesa renovada, amb gran personalitat; una fusió entre el tradicional i l’avantguarda, sempre conservant les nostres arrels culinàries.

Ens agrada mostrar el paisatge empordanès a taula, petits detalls que fan de la nostra cuina una de les més preuades del món.

La Cuina de l’Empordanet es va fundar com a col·lectiu gastronòmic l’any 1995, i actualment aplega 20 restaurants que ofereixen propostes de primeríssima qualitat, sempre elaborades amb productes del territori i basades en la cuina tradicional empordanesa.